Wegbeschrijving naar BAAL

wegbeschrijving

Met de auto :
Via autostrade naar Hasselt:

Afrit 27 bis richting centrum volgen (Kuringersteenweg).
Je passeert McDonalds, Carrefour en Brico. Aan het kruispunt van de 3e lichten links afslaan. Dan volg je de grote ring van Hasselt. Aan de rechterkant zie je Carglass liggen. Ter hoogte van Houtmarkt Beulen de grote ring verlaten aan de rechterkant. Daarna links afslaan en doorrijden tot aan het Albertkanaal, via de weg die parallel loopt met de grote ring. Aan het T-kruispunt (Slachthuiskaai) ga je naar rechts.

Je rijdt zo parallel met het Albertkanaal. Na een paar honderd meter zie je aan de rechterkant een (gratis) parking. Hier kan je best parkeren. Je loopt verder richting het centrum en steekt de kleine ring over. Tegenover de ingang van het Holiday Inn hotel ligt de Kattegatstraat.

BAAL ligt op de 3e verdieping van de Kattegatstraat 8.

Met de trein:
Trein nemen tot station Hasselt en te voet wandelen naar BAAL (ca. 15 minuten). Je wandelt het station uit aan de voorzijde (de kant van het centrum) en gaat naar rechts. Je wandelt verder tot aan de kleine ring (de groene boulevard).

Aan de kleine ring ga je naar links en je blijft de kleine ring volgen tot je aan de rechterkant het gebouw ziet van de ABN-AMRO bank. Achter dit gebouw ga je de straat rechts in. Tegenover de ingang van het Holiday Inn hotel ligt de Kattegatstraat.

BAAL ligt op de 3e verdieping van de Kattegatstraat 8.

Advertenties