Wegbeschrijving naar BAAL

wegbeschrijving BAAL mei 2021

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is wegbeschrijving-baal-mei-2021.2-3.png

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is wegbeschrijving-baal-mei-2021.3.png

Met de auto :

Als je met de auto komt, kijk je best even op www.vlotnaarhasselt.be. Hier kan je informatie vinden over de verschillende parkeermogelijkheden (betalend/gratis).

Vanaf de grote ring kan je kiezen voor één van de vier parkeerzones: Jessa, Kanaalkom, Station of Dusart. Volg de ledborden.

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid ligt in de parkeerzone Kanaalkom en is de ondergrondse parking Molenpoort of de ondergrondse parking ‘Blauwe Boulevard). Deze zijn beide betalend.

BAAL ligt aan de ingang van de ondergrondse parking Molenpoort (inrit via Kattegatstraat). Hier kan je parkeren voor 2 euro per 45 minuten.

Je kan ook parkeren in de ondergrondse Parking ‘Blauwe Boulevard’. Je stapt vervolgens ongeveer 5 minuten om tot onze dienst te geraken.

Met de trein:
Trein nemen tot station Hasselt en te voet wandelen naar BAAL (ca. 15 minuten). Je wandelt het station uit aan de voorzijde (de kant van het centrum) en gaat naar rechts. Je wandelt verder tot aan de kleine ring (de groene boulevard).

Aan de kleine ring ga je naar links en je blijft de kleine ring volgen tot je ter hoogte van de kaai (aan de linkerkant) bent. Aan de rechterkant zie je een straat waar het Holiday Inn hotel en de ingang van de ondergrondse parking Molenpoort ligt. Tegenover de ingang van het Holiday Inn hotel ligt onze dienst.

BAAL ligt op de 3e verdieping van de Kattegatstraat 8.